Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Crap Cleaner Ücretsiz Bilgisayar Bakım Programı  (Okunma sayısı 2794 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Musa_Reis

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Dün,Bugün,Yarın,Ölüm

Sevgili Engelsiz Dostlarım bu program sistem bakım programıdır.Sizin yerinize bilgisayarınızı otomatik olarak tarar hataları düzeltir gereksiz dosyla uzantılarını siler bilgisayarınızın rem ve işlemci üzerinde işinize yaramayan artıkları kaldırır ve bilgisayarınızın hızlanmasını sağlar aşağıda detaylarıyla resimli olarak anlatımlarını bulcakasınız ve ücretsiz olan bu programı tek tıklamayla bilgisayarınıza indirip kurabilirsiniz.Program Türkçe olduğundan kurulumda bir zorlukla karşılaşmayacaksınız

Açılımı Crap Cleaner olan program adındanda anlaşılacağı üzere sisteminizdeki gereksiz
dosyaları silerek daha stabil ve dolayısıyla hızlı bir pc'ye kavusmanızı saglıyor.
Bu küçücük program o kadar iyi işler çıkartıyorki şaşırmamak elde degil.
Gelin programın özelliklerine birlikte bakalım.

Program üç ana bölümden oluşuyor.Türkçe olduğu için üç bölümünde kullanımı oldukça basit.
Birinci ana bölüm Cleaner yani Temizlik bölümü.
Bu bölüm programın asıl amacının gerçekleştirildiği; bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyalardan arınmanızı sağlayan yerdir.
Bu bölüm kendi içerisinde de Windows ve Uygulamalar olarak ikiye ayrılmakta. Windows bölümü ise Internet Explorer,Windows Explorer,Sistem ve Gelişmiş olmak üzere dörde ayrılmaktadır.

Internet Explorer bölümünde sörf yaparken bilgisayarınıza giren çerezler,daha sonra işinize yaramayacak olan geçici dosyalar, geçmiş url'ler temizlenir.
Windows Explorer bölümünde son açılan dökümanların kaydı, başlar-çalıştır bölümüne yazmış olduğunuz girdiler,diğer Explorer bağlantıları ve arama asistanındaki otomatik tamamlanan girdiler temizlenir.
Sistem bölümünde dolu olan çöp kutusu, geçici dosyalar ve diğer sistemde boşa yer kaplayan dosyalar ve girdiler temizlenir.Aslında Temizlik bölümünün en işlevsel yeri burasıdır çünkü bilgisayarınızın temizlenip daha hızlı bir hal alması büyük oranda sistemin temizliğine bağlıdır.
Son bölüm olan Gelişmiş ise kullanıcı tercihine göre açılıyor; yani varsayılan olarak bu bölüm temizlenmiyor.
Ben bu bölümünde temizlenmesi için her zaman seçenekleri işaretlerim.Sizlerde Gelişmiş bölümündeki seçenkleri işaretlemenizi öneririm.
Evet ilk bölüm hakkında küçük bir ayrıntıyı da belirtip ikinci bölüme geçiyorum:Internet Explorer bölümündeki "Otomatik Tamamla Formu" seçeneğini işaretlerseniz tarayıcınızda kaydetmiş olduğunuz form verilerini ve şifrelerinizi her temizlikten sonra yenilemek zorunda kalırsınız.
Zaten bu seçenek pasif olarak geliyor kurulumda.

Geldik Temizlik bölümünün ikinci ana başlığı olan Uygulamalar bölümüne.
Uygulamalar bölümüne sizlere genel olarak açıklayacağım.
Biliyorsunuzki sisteminizde kurulu olan her programı kullandığınız sırada bunlar sisteminizde bazı artık dosyalar oluşturur.Bu artık dosyalarda zamanla birikerek sistemin yavaşlamasına neden olur.
İşte bu yavaşlamanın önüne geçebilmek için Crap Cleaner programı her programa özel olarak geliştirmiş olduğu temizlik aracına bizlere sunuyor.
Gördüğünüz gibi bu bölümde bir çok program var; bunlar benim sistemimde kurulu olupta Crap Cleaner programının temizlik aracının olduğu programlardır.
Sizlerin tabii ki listesi farklı olacaktır.
Şunu söylemeliyimki Crap Cleaner popüler programların çoğunu tanımakta ve her güncellemesinde de bu sayıyı arttırmaktadır.
Sonuç olarak Uygulamalar bölümünü mutlaka kullanmalısınız.

Crap Cleaner programının ikinci bölümü olan Sorunlar bölümüne geldik.
Sorunlar bölümü Kayıt Defteri Bütünlüğü ve Dosya Bütünlüğü olmak üzere ikiye ayrılıyor.
Kayıt Defteri Bütünlüğü'nde sisteminizde meydana gelmiş olan hatalr tespit edilerek kayıt defteri ile olan ilişkisi bulunuyor ve bulunan sorunlara uygun çözümler bulunuyor.
DLL dosyalarında, dosya uzantılarında, başlangıç öğelerinde, ActiveX bileşenlerinde, yardım dosyalarında ve daha bir çok alanda meydana gelen hatalar bulunup düzeltiliyor.
Bu alan direk kayıt defteri ile ilişkili olduğu için aklınıza güvenli mi acaba diye bir soru gelmiş olabilir.
Ben sizlere şunu söyleyeyim çok uzun zamandan beri bu programı bve bu bölümünü kullanmaktayım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım, yani bu programa güvenebilirsiniz.
Ayrıca kayıt defterinin yedeğini de bir işlem yapmadan önce alma şansınız bulunuyor.
"Dosya Bütünlüğü" bölümü ise "Başlat" bölümünde ve masaüstünde bulunan uygulama kısayollarındaki hataları gideriyor.

Programın son bölümü olan Araçlar bölümündeyiz.
Bu bölümde Windows'ta bir çok kullanıcının başına bela olan program kaldıramama sorununa çözüm getiriliyor.Geri Yüklemeyi Çalıştır butonuna basarak programın kaldrıma aracına ulaşabiliyorsunuz.
Bunu zaten Program Ekle-Kaldır'dan da yapabiliriz dediğinizi biliyorum.
Evet haklısınız fakat şimdi söyleyeceğim özelliği daha önemli o da Girdiyi Yeniden Adlandır ve Sil seçenekleri.
Biliyorsunuz ki sorunlu program kaldırmalarında kaldırmış olduğunuz halde Program Ekle-Kaldır'da program görünebilir.
İşte Girdiyi Sil seçeneği ile bu durumun üstesinden gelebilirsiniz.
Tabii ki yeniden adlandırma imkanızında var.
Küçük bir güzellikte sağ altta bulunan Metin Dosyasına Kaydet butonuyla bu listeyi direk not defterine kaydedebilmeniz.

Araçlar bölümünün başlangıçta kısmı ile Windows'unuzun açılışında başlayan uygulamaları silebilir ve çalışmamamasını sağlayabilirsiniz.
Peki buradaki amaç nedir?
Windows açılışına her eklennen başlangıç ögesi sistemin biraz daha yavaş açılmasına neden olur.
Bu alanı kullanarak gereksiz uygulamaların açılmasını engelleyebilirsiniz.
Sizlere tavisyem (sakın yanlış anlamayın ) eğer acemi iseniz burayla pek ilgilenmeyin.
Çünkü gerekli bir uygulamanın başlangıçta açılmasını engelleyerek sisteminize zarar verebilirsiniz.

Evet arkadaşlar elimden geldiğince sizlere bu programı tanıtmaya çalıştım.Kullanımını pratikte anlatmadım zaten çok basit.Ayarlara göz atarak daha bir çok özelliği olduğunu görebilirsiniz.
Mutlaka kullanmanızı öneririm.
Saygılar...

NOT: Tamamen ücretsiz ve Türkçedir.(ANLATIM ALINTIDR)

TIKLA İNDİR

SON SÜRÜM

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Ynt: Crap Cleaner Ücretsiz Bilgisayar Bakım Programı
« Yanıtla #1 : 03 Mart 2010, 14:50:51 »

Evet uzun zamandan bu yana kullanmış olduğum bir program tüm arkadaşlara tavsiye ederim pc şişmelerini engellemesine karşın pc çok rahatlatmakta.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

cigtanesi

• Daim Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #2 : 03 Mart 2010, 14:58:05 »

beğenerek kullandığım bir proğram. Basit ve kullanımı kolay.
HERKESİN ACISI SEVGİSİ KADAR...

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #3 : 03 Mart 2010, 15:03:46 »

Pc sinde olmayan arkadaşlar indirsin kullansın arkadaşlar. Emin olun çok faydasını göreceksiniz.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Nurşen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #4 : 04 Mart 2010, 10:44:38 »

Evdeki bilgisayara akşam indiriyim bu programı,peki iş yerinde de indirsem sorun olmaz heralde di mi?
Geçmiş olan dünden hiç yad etme!! Yarın da gelmemişken feryad etme!! Düşünme geleceği de geçmişi de!! Şimdi şen ol da yaşamı berbad etme!!...

FATOŞ

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #5 : 04 Mart 2010, 21:40:24 »

bilgisayarımda bu program var
gerçekten çok işe yarıyor kullanmayan arkadaşlara tavsiye ederim
En güzel CİNAYETLERİMİ, geçmişimi öldürürken İŞLEDİM...! Bazıları KATİL desede; RABBİM biliyor ki, benimkisi NEFS-İ MÜDAFA..!

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #6 : 04 Mart 2010, 21:40:37 »

Bu programı ben de kullanıyorum.Gerçekten çok faydası var.Tüm arkadaşlara tavsiye ederim.Kullanmayanlar için bilgilendirici bir konu olmuş.Emeğinize sağlık sayın Musa_Reis.

mihriban

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
« Yanıtla #7 : 04 Mart 2010, 22:12:09 »

Bende kullanıyordum pc vista iken xp ye dönünce kurmamıştım şimdi kurdum teşekkürler Musa bey
Karakter bir ağaç gibidir ve şöhret de onun gölgesidir.Gölge, olduğunu düşündüğümüzdür:Ağaç ise gerçeğin kendisidir...

Sinem

• Rebel Angel
  • Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • SehitLer Ölmez Vatan ßölünmez
Crap Cleaner Ücretsiz Bilgisayar Bakım Programı
« Yanıtla #8 : 22 Eylül 2011, 23:01:48 »

program bilgisayarım yaklaşık bir yıldır var  tamire yollamıştım orada yüklemişler bende silmedimm iyide silmemişim  dikkatle okup kulllanmaya başlıycamm
”Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer; ben çok pahalı bir tabloyum..”

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #9 : 22 Eylül 2011, 23:25:42 »

Kullanılmasında fayda var. Çok işe yarar bir programdır.Pc de hatırı sayılır bir hızlanmaya vesile olacağından şüpheniz olmasın ;) ama fazla ayarları ile oynamayın derim kurulum ayarları yeterlidir. Başka bir şeye dokunmadan süpürge simgesine tıklamanız yeterlidir.

BiLSeM

• DESSERT EAGLE OPERATİONS
  • Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • SYSTEM OPERATİONS FREKANS ELECTRONİC
« Yanıtla #10 : 22 Eylül 2011, 23:28:33 »

Sadece süpürge  temizlikçi olarak değil bilgisayarınızda  çözümlenemeyen  sistem  hataları problemler olması durumunda bu sorunlarıda  çözücü bir  butonu mevcut.... 

herkese  virüssüz  sağlam sistemli günler...;)
...... BURGUNDY BERET.......

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #11 : 25 Eylül 2011, 22:53:28 »

Bu programın ne şekilde kullanıldığını videolu olarak izlemek isteyen arkadaşlarımı olması durumunda videolu anlatımı da sitemiz içinde mevcuttur.

http://www.engelsizdostlar.com/forum/bilgisayar-102/bilgisayarda-sistem-bakimi-yapmak-videolu-anlatim/

BiLSeM

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #12 : 26 Eylül 2011, 15:09:22 »

windovsu temizlerken  cleanerin orjinal ayarlarıyla fazla oynamayın  ya değilse  temizlik 3-5 gün sürebilir :)

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #13 : 26 Eylül 2011, 20:22:08 »

Aslında bu program hafta da bir kullanılsa çok fazla zaman almaz ;)

BiLSeM

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #14 : 26 Eylül 2011, 21:43:01 »

Aslında bu program hafta da bir kullanılsa çok fazla zaman almaz ;)

iz siliciyi falan devreye sokunca   bitmiyor  üstad  çocuklar  öğlenleyin çalıştırmışlar   daha %88 olmuş...

GoogleTagged - Etiketler