TÜRK kadınlarının çoğu kovalarla bidonlarla eşşeklerle derelerden su taşıyor evlerine... genç kızlarımız tarlalarda kazma kürek çalışıyor..
o araştırmalar yabancı ülkeler için geçerlidir... bizim ülkemizde nternete gömülüp kalanların çoğu engelliler..
diğerleri internet üzerinden iş yeri çalıştıranlardır... tabi büyük bi bölümünüde çocuklar oluşturuyo ama facebook ve msn üzerine dönmekten başka bişey bilmiyorlar... her gün yeni birisini ekleyip başka birisini siliyolar...
insanlar artık misafirliğe gitmeyi sohbet etmeyi davet etmeyi unuttu nerdeyse...
misafirliğe gidenler sohbet edenlerde hep facebooktan internetten bahsediyolar

))
internet üzerinden siyaset yapılıyor protesto ediliyor.. eleştriliyor.....
her gün yeni onlarca anket yapılıyor... bunlara katılanlar tabi sadece internet kullanıcıları... ülkemizde ve dünyada trilyonca insanlar bilgisayarı kullanmayı bilmiyor yada kullanmaya vakitleri yok... onlar bu anketlerde yer almıyor... sadece internet kullanıcılarının yüksek oylarıyla alınan karara uymak zorunda kalıyorlar...
yani kurunun içinde yaşta yanıyor...
amerikada yapılan bir ankette şu kadar insan şunu dedi ... diye bi haber çıkıyor... yahu kardeşim o anketten haberi olmayan insanların sayısı...ankete girenlerin sayısının 1000 katı... sen nasıl kesin kararla ülke adına konuşuyorsun...
mesela.. türkiyede anket yapılıyor
a partisi
b partisi
c partisi...
en çok oyu b partisi aldı diyolar... peki kardeşim internete ülke nüfusunun kaçtanesi katılıyor ki manşetlere TÜRKİYE KARARINI VERDİ B partisini seçti diye haber ediyorsun...
REKLAMIN KÖTÜSÜ OLMAZ... evet bu kanıya inanıyorum ben... reklam yap gündemde tut halkı bertaraf et reklamın nasıl olduğu sorun değil...
hergün facebook yeni bi anket yapıyomuş... haaaaah gülerim ben buna... anket yaptığından bile değil... üye başına prim

)) gel gel nerden gelirsen gel dünya malı her yerden girersin facebookkk... hayaldi oda gerçek oldu... vay anasını sayın seyirciler... seyretmeye devam edelim

)