Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: İşte Dünyanın En Yaşanılası Ülkesi  (Okunma sayısı 2391 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FATOŞ

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
İşte Dünyanın En Yaşanılası Ülkesi
« : 18 Ağustos 2010, 11:05:01 »

Amerikan Newsweek dergisi, yaşam koşullarının en iyi olduğu ülkelerin listesini yayınladı. Listenin başında Finlandiya bulunurken, Türkiye 52. sırada yer aldı.

NEW YORK - Amerikan Newsweek dergisi dünyada yaşam standartının en yüksek olduğu ülkeleri belirledi. Derginin yaptığı listede başı Finlandiya çekiyor.

100 ülkelik listenin ikinci sırasında İsviçre, üçüncü sırasında da İsveç yer alıyor. Türkiye ise 52. sırada bulunuyor.

Büyük ile küçük ölçekli 100 ülkenin karşılaştırıldığı araştırma, yaşam kalitesi açısından küçük ülkelerin daha iyi durumda olduğu gözler önüne seriyor.

Buna göre eğitim, sağlık, ekonomik rekabet gücü ve siyasi koşullar göz önünde bulundurularak hazırlanan listenin başında yaklaşık 5 buçuk milyon nüfusuyla İskandinav ülkesi Finlandiya var.

İkinci ve Üçüncü sıradaki ülkeler de Avrupa'dan. İkinci sırada İsviçre, üçüncü sırada İsveç yer alıyor.

ABD ise 11. sırada bulunuyor. Avrupa ekonomisinin 1 numarası Almanya ile İngiltere ve Fransa da ilk 10'a giremeyenlerden.

TÜRKİYE'Yİ ÜRDÜN VE KATAR TAKİP EDİYOR

Türkiye ise listede 52.sırada kendine yer buldu. Ürdün ve Katar Türkiye'nin takipçileri.

Listenin en sonunda ise Afrika ülkesi Burkina Faso yer alıyor.

ntvmsnbc
En güzel CİNAYETLERİMİ, geçmişimi öldürürken İŞLEDİM...! Bazıları KATİL desede; RABBİM biliyor ki, benimkisi NEFS-İ MÜDAFA..!

mihriban

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2010, 11:31:19 »

İlk sıralarda olsak şaşırırdım zaten
Karakter bir ağaç gibidir ve şöhret de onun gölgesidir.Gölge, olduğunu düşündüğümüzdür:Ağaç ise gerçeğin kendisidir...

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #2 : 30 Ekim 2010, 18:49:01 »

Alıntı
100 ülkelik listenin ikinci sırasında İsviçre, üçüncü sırasında da İsveç yer alıyor. Türkiye ise 52. sırada bulunuyor.

Bunu kim yaptı ise halt yemiş. Dünya da başka bir ülke var mı? Dört mevsimi birden yaşayan? Bununla birlikte bu saydıkları ülkelerin doğal olayları diz boyu bakarsın kasırga, bakarsın fırtına benim ülkem kadar güzeli bu dünya da yok. Her bir yeri başka güzel yalan dünya nın cenneti benim ülkem taşına toprağına kurban olurum.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #3 : 26 Temmuz 2011, 23:44:47 »

Bencede bu araştırmayı yapanlar halt etmiş dünyada Türkiye kadar güzel bir ülke varmıdır? bence yoktur.. Taşına Toprağına Kurban olayım Türkiyemin......
♥...Mezarlıklar vazgeçilmez İnsanlarla doludur.Benim için hiç kimse vazgeçilmez değildir,Benim Tek vazgeçemeyeceğim,VATANIMDIR..!! ♥

0546 232 77 77

birumudumvarhala

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #4 : 19 Eylül 2011, 15:38:47 »

adamlar böyle reklam yapıyor.veriyor parayı ünlü dergilere tanıtım yaptırıyor,yoksa bizim bir karış toprağımızın yanında beş para etmez.bu vatan bize Allahü teala'nın bir lütfu.
hoştur bana senden gelen,ister hırka ister kefen..!

GoogleTagged - Etiketler